Een DJ huren in Oud Beijerland?

Een DJ inhuren voor een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag!

OFFERTES AANVRAGEN
085 500 9897

Een DJ huren in Oud Beijerland?

Een DJ inhuren voor een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag!

OFFERTES AANVRAGEN
085 500 9897

Een DJ huren in Oud Beijerland

De sfeer op een feest hang in grote mate af van de muziek die er gedraaid wordt, en daarmee van de DJ die je inhuurt. Ben je op zoek naar een DJ voor je verjaardagsfeest, bruiloft of organiseer je het bedrijfsfeest dit jaar? Dan zit je bij ons op de goede plek. Wij hebben een groot aantal artiesten in ons bestand, die allen kunnen zorgen voor een onvergetelijk feest.

Wil je een DJ boeken in Oud Beijerland? Vul dan het contactformulier in of bel met 085 500 9897. Geef aan welke stijl je wenst, of je een saxofonist, violist of andere muzikant hiermee wilt combineren, en of je voorkeur hebt voor een vrouwelijke of mannelijke artiest. Een specialist zal vervolgens contact met je opnemen om nog verdere details te bespreken. Vervolgens krijg je één of meerdere prijsopgaven toegestuurd, en kun je zelf bepalen welke artiest je wil boeken. Ook bij het huren van een band helpen wij je graag.

De beste DJ voor je bruiloft

Bij een bruiloft is een feestje natuurlijk onvermijdelijk. Wij werken samen met menig allround DJ uit Oud Beijerland die van jouw bruiloft een onvergetelijke avond zal maken!

Vind je het voor de wat oudere gasten fijner als er een band speelt in plaats van een diskjockey? Ook dat is een mogelijkheid. Kies dan voor het inhuren van een coverband of juist voor een jazzband met saxofonist die de sterren van de hemel voor jullie speelt.

OFFERTES VOOR EEN BRUILOFT DJ

Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten

Heb jij voor het bedrijfsfeest de taak gekregen om de entertainment te verzorgen? Kijk dan naar de opties voor het huren van één van de acts uit ons bestand. Kies bijvoorbeeld voor het boeken van een vrouwelijke VJ, of kijk naar de opties voor het inhuren van een diskjockey in combinatie met een percussionist of zangeres.

Dankzij onze artiesten zul je een onvergetelijk indruk maken op je collega’s. Meer weten? Wij informeren je graag.

OFFERTES VOOR EEN BEDRIJFSFEEST DJ

De juiste muziek voor ieder evenement

Wij begrijpen dat niet iedereen houdt van house of apres ski muziek. Daarom zul je bij ons ook artiesten in elke stijl vinden. Zo kun je een allround coverband inhuren voor het spelen van liedjes uit de 80s tot nu, of juist een deejay die enkel techno muziek draait.

Wij kijken graag samen met jou naar het evenement dat je organiseert in Oud Beijerland, en zullen op basis van jouw wensen de juiste vakmannen vinden.

CONTACT

Wij zetten jouw verjaardagsfeest op zijn kop

Een speciale leeftijd vraagt om een speciaal feestje. Ben je net 25, 50, of gewoon 36 geworden? Dan kun je ervoor kiezen om een band of Vj in te huren. Bij een verjaardagsfeest gaat het natuurlijk helemaal om jou, geef daarom via ons contactformulier aan waar je naar zoekt.

Vind je het leuk om je gasten te vermaken met een coverband, of is een videosysteem helemaal jouw stijl? Wij maken het waar op je verjaardagsfeest!

VERJAARDAGSFEEST GEVEN? OFFERTES AANVRAGEN!

A special touch met een vrouwelijke DJ

Eén van de vele opties die je bij ons hebt, is het inhuren van een vrouwelijke diskjockey. Het leuke aan een vrouwelijke specialist is dat zij zich volledig kan inleven in de sfeer die moet ontstaan bij een evenement voor vrouwen, of juist een mannenfeest helemaal op z’n kop kan zetten.

Wil jij een vrouwelijke D- of VJ uit Oud Beijerland huren voor jouw evenement? Boek dan direct, onze vrouwelijke artiesten hebben al snel volle agenda’s.

085 500 9897

DJ met live saxofonist of violist

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement organiseert, het is leuk om een onverwachte act te hebben. Daarom is het bij ons mogelijk om een live saxofonist of violist te boeken en deze te combineren met de DJ.

De saxofonist zal verschillende nummers ondersteunen, en desgewenst een aantal liederen live ten gehore brengen. Het inhuren van een muzikant brengt wel extra kosten met zich mee. Vraag daarom goed naar de mogelijkheden en prijzen.

OFFERTES VOOR EEN ACT MET SAXOFONIST / VIOLIST

DJ met percussionist boeken: succes gegarandeerd

Wij noemden hierboven al de opties voor het combineren van popmuziek met een muzikant, als een violist of saxofonist. Een derde mogelijkheid is het huren van een percussionist. Een percussionist maakt gebruik van verschillende slaginstrumenten en zal zo de beat van het feest nog verder versterken.

Met name voor een bedrijfsfeest is een percussiespeler een uitstekende keus. Wil je de feestvreugde nog verder verhogen? Organiseer dan de middag voor het feest een percussie workshop.

PRIJSOPGAVEN AANVRAGEN

VJ op je feest: Alles is mogelijk

Wil je op jouw bruiloft of verjaardag een volledig audiovisuele beleving creëren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het boeken van een VJ. De afkorting staat voor het begrip videojockey. Iemand die muziekvideo’s afspeelt op een groot scherm, terwijl je dezelfde liedjes hoort. De kosten voor het inhuren van een allround VJ liggen relatief hoog, omdat hiervoor meer technische ondersteuning nodig is. De unieke vibe die je creëert is de meerprijs echter zeker waard.

Wij mixen vloeiend oud en nieuw

Feestmuziek bestaat natuurlijk al jarenlang, en het is dan ook afhankelijk van de sfeer die jij wenst welke feestmuziek hierbij past. De specialisten uit ons netwerk in Oud Beijerland kunnen allerlei muzieksoorten draaien, zoals EDM, techno en apres ski. Maar ook de standaard top 40 hitjes of een bepaald alternatief genre kun je aanvragen. Een allround coverband kan de meeste feestmuziek ten gehore brengen. Vind je het juist leuk om muziekstijlen te combineren? Geen enkel probleem!

Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend diverse prijsopgaven aan!

CONTACT
085 500 9897

Acts en bands

Hoewel de meeste van onze klanten uit Oud Beijerland in eerste instantie kiezen voor een diskjockey, realiseert menig klant zich later dat zij juist meer behoefte hebben aan een band. Een band zorgt voor een heel andere sfeer, doordat ze inspelen op wat er om zich heen gebeurt, en vaak minder hard klinken dan popmuziek. Voor een bruiloft is het bijvoorbeeld leuk om een band in te huren die popliederen in een instrumentale variant ten gehore brengen. Zo is er voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een fantastische act voor op jouw evenement? Wij helpen je met alle plezier verder.

Al jarenlang maken wij er een feest van

Het verzorgen van fantastische feesten zit ons in het bloed! Al meer dan vijf jaar zorgen wij ervoor dat onze klanten uit Oud Beijerland een fantastische ervaring krijgen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest met 50 mensen of een evenement dat duizenden bezoekers heeft, wij draaien hier onze hand niet voor om. De allround DJ’s die zich bij ons netwerk hebben aangesloten zwepen elk publiek op tot in de late uurtjes, zodat iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat. Organiseer jij een diner met aansluitend een klein feestje? Overweeg dan om één van onze acts met violist te huren.

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

review een dj huren

Geweldig bruiloft gehad!

Een week geleden was ons huwelijksfeest. We wisten precies wat we qua muziek wilden, maar wisten niet waar we moesten beginnen met zoeken. Uiteindelijk voor een VJ gekozen. Op een groot scherm werd een romantische video van mij en mijn partner getoond. Daarna barstte het feest los met toffe muziek!

Pim de Vries

Diepe beats en een saxofonist, wat wil je nog meer?

Toen de saxofonist door de muziek ging spelen werd iedereen gek! Fantastisch om de combinatie van diepe housebeats te horen met het geluid van de saxofoon. Dit was echt de kers op de taart en maakte het eindexamenfeest tot een nog groter succes!

Laura Hop

Te gek bedrijfsfeest gehad. Professioneel & voordelig!

Afgelopen vrijdag hadden we ons bedrijfsfeest. Doordat we moesten werken met een beperkt budget hebben we offertes vergeleken. Uiteindelijk voor een voordelige, allround diskjockey uit de buurt gekozen. De audio was goed geregeld: van de speech van de directeur tot aan de feestmuziek.

Anthony Buwalda

Wat een verjaardagsfeest! Mijn vader was super verrast!

Mijn vader was 50 jaar geworden en we wilden het groots aanpakken. Naast de catering en een grote partytent zochten we nog iemand voor de muziek. Vrienden van ons raden deze website aan. Super geregeld en wat was mijn vader blij en verrast!

Rowena van der Wal
bruiloft dj review

Van jaren ’80/’90 tot apres ski feestmuziek, het was een knalfeest!

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze voetbalclub zochten we een bedrijf dat voor ons de muziek kon regelen. Het mocht niet teveel kosten dus uiteindelijk hier terecht gekomen. Van jaren ’80/’90 tot apres ski feestmuziek, het was een knalfeest!

Aamir Mohan

Wat kost een DJ ongeveer?

Regelmatig krijgen wij de vraag met welke prijzen men rekening moet houden bij het inhuren van een professioneel deejay of allround coverband. Het antwoord hierop is afhankelijk van de soort musicus die je wenst, en de spullen die je eventueel mee huurt. De prijzen voor het huren van een DJ uit Oud Beijerland, inclusief licht en geluid beginnen rond de €395,-. De professional zal dan anderhalf uur voor het begin van het personeelsfeest bij de zaal aankomen en hier alles installeren. Wil je nog meer uren bij boeken? Dan moet je rekening houden met kosten rond de €50,- per uur. Vraag desgewenst vrijblijvende prijsopgaven aan.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Vind je het prettig om de prijsopgaven van verschillende diskjockeys met elkaar te kunnen vergelijken? Heb je een vraag over het boeken van een coverband van een bepaalde band? Of wil je weten hoe je een violist uit Oud Beijerland kunt inhuren? Vul dan vandaag nog onze offertepagina in. Geef hierop je vragen aan, en wij nemen spoedig contact met je op. Desgewenst kunnen we je één of meerdere prijsopgaven toesturen, waarna je deze kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij garanderen dat je bij ons altijd profiteert van aantrekkelijke tarieven en een vakkundige hulp! Neem eventueel rechtstreeks contact met ons op via 085 500 9897.

Ja, ik wil gratis offertes ontvangen

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt op korte termijn reactie. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.