Een DJ huren in Boskoop?

Een DJ inhuren voor een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag!

OFFERTES AANVRAGEN
085 500 9897

Een DJ huren in Boskoop?

Een DJ inhuren voor een onvergetelijke bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag!

OFFERTES AANVRAGEN
085 500 9897

Een DJ huren in Boskoop

Ben je op zoek naar een DJ, band of andere artiest voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of studentenparty? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Wij werken samen met artiesten uit het hele land, die er allen voor willen zorgen dat jouw feest een avond en nacht om nooit te vergeten worden! Wanneer je ons belt via 085 500 9897, of het contactformulier invult dan zal een specialist jouw wensen in kaart brengen, en vervolgens op zoek gaan naar de professional die het beste bij je wensen aansluit.

Vervolgens is het aan jou om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken, en de DJ of band te boeken die het beste bij jouw evenement past. Bij ons krijg je altijd de kans om een coverband op voorhand te bezoeken, en zo te controleren of deze aan jouw eisen voldoet. Per mail of post kun je dan vervolgens de artiest inhuren. Wij helpen je met alle plezier verder.

De beste DJ voor je bruiloft

Elke bruiloft vraagt een geheel eigen stijl en sfeer. Overweeg je om een band in te huren voor je bruiloft? Geef dan bij onze specialist goed aan waar je naar op zoek bent.

Wil je bijvoorbeeld een jazzband met saxofonist voor een unieke sfeer? Of is een DJ die top 40 muziek draait meer wat bij je past? Met onze hulp is je bruiloft gegarandeerd een succes, en gaan je gasten al dansend naar huis.

OFFERTES VOOR EEN BRUILOFT DJ

Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten

Als jij de organisator van het bedrijfsfeest bent, dan is dit een goede kans om indruk te maken op je collega’s. Overweeg om een coverband te boeken, of kijk naar de mogelijkheden voor een VJ.

Wij werken samen met verschillende specialisten uit de omgeving van Boskoop, en zorgen er samen met jou voor dat het bedrijfsfeest de hele nacht voortduurt. De kosten voor het inhuren van een DJ beginnen bij €395,- inclusief licht en geluid.

OFFERTES VOOR EEN BEDRIJFSFEEST DJ

De juiste muziek voor ieder evenement

Het verschilt per evenement welke muziekstijl hierbij aansluit. Daarom kun je bij ons niet alleen allround DJ’s inhuren, ook het boeken van een band met een muzikant is een optie. Kies bijvoorbeeld voor een live saxofonist of violist, of bestel een ervaren jazzband uit Boskoop.

Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft: voor elk evenement zorgen wij voor de juiste sfeer. Vraag desgewenst een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons aan.

CONTACT

Wij zetten jouw verjaardagsfeest op zijn kop

Wil je dit jaar jouw verjaardag op extravagante wijze vieren? Kies er dan voor om een VJ via ons netwerk in Boskoop te boeken. Een vrouwelijke VJ zorgt voor nog meer speciale effecten en zorgt ervoor dat jouw gasten de komende weken alleen nog maar over het feest praten.

Vind je het prettig om het verjaardagsfeest op subtiele wijze muzikaal te ondersteunen? Boek dan een saxofonist of violist voor enkele live nummers.

VERJAARDAGSFEEST GEVEN? OFFERTES AANVRAGEN!

A special touch met een vrouwelijke DJ

De meeste deejays en VJ’s zijn mannen, maar er bestaan natuurlijk ook vrouwelijke diskjockeys. Vind je het leuk om voor je verjaardagsfeest een vrouwelijke DJ in te zetten, die al je vriendinnen uitstekend vermaakt?

Geeft dit dan aan bij via het contactformulier, en wij gaan voor je op zoek. Ook de kosten voor het boeken van een vrouwelijke artiest beginnen rond de €395,-. Wel moet je er rekening mee houden dat ze eerder volgeboekt zitten.

085 500 9897

DJ met live saxofonist of violist

Als je gaat trouwen, dan moet je ook een keuze maken voor het soort muziek dat je prettig vindt. Wil je voorkomen dat je de oudere gasten wegjaagt met te harde popmuziek? Overweeg dan om een allround DJ in combinatie met een saxofonist te huren.

De saxofonist zal de liederen ondersteunen, en enkele nummers solo spelen. Ook de combinatie van een zangeres of violist is mogelijk voor jouw evenement.

OFFERTES VOOR EEN ACT MET SAXOFONIST / VIOLIST

DJ met percussionist boeken: succes gegarandeerd

Wij gaven hierboven al aan dat het mogelijk is het optreden van de diskjockey te combineren met een saxofonist of violist. Een derde optie is het huren van een allround percussionist. De percussionist zal alle ritmes uitvergroten, waardoor iedereen niet onder het dansen uitkomt.

Het inhuren van een percussionist past bij elk evenement, maar wordt het meest gebruikt voor een bedrijfsfeest. Boek eventueel tevens een workshop percussie op voorhand, voor een nog betere sfeer.

PRIJSOPGAVEN AANVRAGEN

VJ op je feest: Alles is mogelijk

Om de feestvreugde op je evenement nog verder te verhogen is het een optie om een VJ in te huren. Deze afkorting staat voor videojockey: iemand die op een scherm live muziekvideo’s draait. Hierdoor krijg je een complete audiovisuele beleving van de liedjes. De prijzen voor het inhuren van een videojockey liggen aanzienlijk hoger dan een standaard deejays. Dit komt doordat er meer techniek en materiaal vereist is, zoals het grote scherm.

Wij mixen vloeiend oud en nieuw

Bij ons ben je aan het juiste adres voor allround muzikale ondersteuning in alle stijlen. Of je nu kiest voor een 80s of 90s party, of liever gouwe ouwes draait, alles is mogelijk voor de specialisten uit ons netwerk. Wij werken daarnaast samen met menig allround coverband uit de regio van Boskoop. Vind je juist een combinatie van muziekstijlen leuk? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij de avond naar jouw wensen krijgt.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend meerdere prijsopgaven aan!

CONTACT
085 500 9897

Acts en bands

Wij begrijpen dat het voor sommige evenementen prettiger is om een band dan een diskjockey in te huren. Bij ons netwerk voor Boskoop zit daarom ook menig coverband aangesloten. Een coverband kan zich specialiseren in een bepaalde artiest, maar ook allround coverbands bestaan. Bij een dergelijke coverband is het mogelijk om op voorhand verzoeknummers door te geven, en zij zullen dan kijken of ze deze kunnen spelen. Combineer eventueel een band met een musicus, zoals een violist of percussionist. Het voordeel van het boeken van een band is bovendien dat je zo de wat oudere deelnemers aan het feest de kans biedt op deelname.

Al jarenlang maken wij er een feest van

Kies je ervoor om een specialist van ons netwerk in Boskoop in te huren, dan verzekeren wij dat je evenement een gegarandeerd succes wordt! Onze artiesten hebben gezamenlijk al duizenden feesten verzorgd. Van bruiloft tot bedrijfsfeest zit je daarom bij ons op de goede plek! Wil je eerst even kijken of een band aansluit bij je eisen en stijl? In de meeste gevallen kan je gratis naar een optreden. Daarna kun je nog bepalen of je deze coverband wil inhuren voor het feest. Enen medewerker zal je tijdens dit hele proces begeleiden. Persoonlijk contact met oog voor budget staat bij ons hoog in het vaandel.

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

review een dj huren

Geweldig bruiloft gehad!

Een week geleden was ons huwelijksfeest. We wisten precies wat we qua muziek wilden, maar wisten niet waar we moesten beginnen met zoeken. Uiteindelijk voor een VJ gekozen. Op een groot scherm werd een romantische video van mij en mijn partner getoond. Daarna barstte het feest los met toffe muziek!

Pim de Vries

Diepe beats en een saxofonist, wat wil je nog meer?

Toen de saxofonist door de muziek ging spelen werd iedereen gek! Fantastisch om de combinatie van diepe housebeats te horen met het geluid van de saxofoon. Dit was echt de kers op de taart en maakte het eindexamenfeest tot een nog groter succes!

Laura Hop

Te gek bedrijfsfeest gehad. Professioneel & voordelig!

Afgelopen vrijdag hadden we ons bedrijfsfeest. Doordat we moesten werken met een beperkt budget hebben we aanbiedingen vergeleken. Uiteindelijk voor een voordelige, allround diskjockey uit de buurt gekozen. De audio was goed geregeld: van de speech van de directeur tot aan de feestmuziek.

Anthony Buwalda

Wat een verjaardagsfeest! Mijn vader was super verrast!

Mijn vader was 50 jaar geworden en we wilden het groots aanpakken. Naast de catering en een grote partytent zochten we nog iemand voor de muziek. Vrienden van ons raden deze website aan. Super geregeld en wat was mijn vader blij en verrast!

Rowena van der Wal
bruiloft dj review

Van jaren ’80/’90 tot apres ski feestmuziek, het was een knalfeest!

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze voetbalclub zochten we een bedrijf dat voor ons de muziek kon regelen. Het mocht niet teveel kosten dus uiteindelijk hier terecht gekomen. Van jaren ’80/’90 tot apres ski feestmuziek, het was een knalfeest!

Aamir Mohan

Wat kost een DJ ongeveer?

Het inhuren van een coverband of vrouwelijke DJ voor een bedrijfsfeest of verjaardagsfeest in Boskoop brengt natuurlijk bepaalde kosten met zich mee. De beginprijs voor een act is €395,- voor vijf uur, inclusief de kosten voor het opstellen van licht en geluid. De diskjockey zal dan ongeveer anderhalf uur voor het feest op de locatie zijn, om alles op te stellen. Afhankelijk van de soort muziek die je wenst en de reistijd van de artiesten kunnen de prijzen verder stijgen. Gemiddeld komt er per uur nog €50,- bovenop als je ervoor kiest deze bij te boeken. Meer weten? Vul dan vandaag nog ons offerteformulier in.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Ben je van plan om een special act in te huren voor je verjaardagsfeest, en wil je weten welke kosten hierbij komen kijken? Heb je een vraag over het inhuren van een bepaalde muzikant uit Boskoop? Of vind je het leuk om de opties voor een personeelsfeest te bekijken? Bel dan vandaag nog naar 085 500 9897, of vul het offerteformulier in. Wij sturen je geheel vrijblijvend een aantal offertes toe, die je zelf met elkaar kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod. Of je nu kiest voor feestmuziek, house, EDM, techno of een 80-90’s party. Wij garanderen dat je bij ons een passende DJ vindt!

Ja, ik wil gratis offertes ontvangen

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt op korte termijn reactie. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.